Kanker is een stormachtige combinatie van kwetsbaar, krachtig en zoekend zijn.

Tijdens een coachtraject begeleid ik je bij jouw weg naar herstel, zodat je keuzes maakt die bij jou passen en goed voelen. Het doel: het leven weer ten volste leven, als je ziek bent én daarna.

Werkwijze

Wat heb jij nodig? Dat staat centraal in het kennismakingsgesprek en daar pas ik de sessies op aan. Gesprekken, praktische adviezen die je direct kan toepassen, oefeningen, meditaties: alles kan aan bod komen.

We werken altijd 1-op-1. Gesprekken kunnen in mijn praktijk of online plaatsvinden. Als je dat fijn vindt kun je iemand uitnodigen om aan te schuiven tijdens ons gesprek. 

STAP 1

KENNISMAKINGSGESPREK

Wat heb jij nodig en wat kan ik voor jou betekenen? We kijken naar een realistisch tijdpad en hoeveel sessies er nodig zijn.

STAP 2

INTAKEGESPREK

We gaan dieper in op waar ik jou het beste mee kan helpen en je algemene gezondheid. We gaan meteen aan de slag!

STAP 3

COACHINGSTRAJECT

Ik help je in het ziekteproces en ondersteun je in het proces naar verandering, zodat je ‘sans’ ROSANS verder kunt.

Tarieven*

Intakegesprek of losse sessie

€ 85,-

Meest gekozen: 5 sessies

€ 400,-

10 sessies

€ 750,-

Coaching kan in mijn praktijk en/of online plaatsvinden.
Prijzen voor particulieren zijn inclusief btw en betaal je ter plekke met PIN.  
Prijzen voor zakelijke klanten zijn exclusief btw.
U dient minimaal 24 uur van tevoren de afspraak te annuleren, anders worden de gehele kosten in rekening gebracht.

BORIS:

Ik heb een aantal sessies bij Rosan gevolgd en die hebben mij enorm geholpen. Toen ik ziek werd kwam ik langzaam muurvast te zitten op bijna elk gebied van mijn leven; fysiek, mentaal, werk, relaties, hormoonhuishouding, noem maar op. Stap voor stap heeft Rosan mij doen laten inzien wat mijn eigen aandeel daarin was. Hoe de kanker mij had gegijzeld en wat ik daar zelf aan kon doen. Door te accepteren, door aanpassingen te doen in mijn leven en vooral ook geduld te hebben. Ik voelde mij direct bij Rosan op haar gemak. Ze begrijpt jou als geen ander, heeft verstand van zaken, voelt je haarfijn aan en gelukkig is er ook wat ruimte voor luchtigheid.