Wanneer je te maken hebt met kanker, of het nu gaat om jezelf of om iemand in je omgeving, dan staat het leven op zijn kop en stil tegelijkertijd. In plaats van leven word je geleefd. De arts is de expert op het medische gebied en jij als patiënt of naaste, de expert op het gebied van leven. Mijn functie daarin is een brug te slaan. Om jou te begeleiden in het proces van alle gedachten, gevoelens en zorgen die om de hoek komen kijken bij ernstige ziekte; onzekerheid, veranderende relaties met familie en vrienden, angst voor terugkeer of angst voor de dood, een veranderend lichaam door medicatie, terugkeren in de maatschappij en/of het werkende leven. Er wordt zoveel (online) hulp aangeboden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Kanker is een stormachtige combinatie van kwetsbaar, krachtig en zoekend zijn. In dit proces ondersteun ik jou graag.

· Vertrouwen terugkrijgen in je eigen lichaam 
· Meer grip op je eigen ziekteproces   
· Omgaan met vermoeidheid en stress 
· Problemen met seksualiteit, vruchtbaarheid en vervroegde overgang
· Angst voor de dood, machteloosheid 
· Terugkeren in de maatschappij en/of werkende leven
· Vinden van juiste aanvullende behandeling naast reguliere zorg
· Wat kan ik betekenen voor iemand in mijn naaste omgeving die ernstig ziek is?

Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Van mentale ondersteuning tot hele praktische adviezen die je verder kunnen helpen in jouw proces. Ons gezamenlijk doel is dat jij de regie op je eigen leven terugpakt en keuzes maakt die voor jou goed voelen en je ondersteunen in jouw herstel. Natuurlijk zal ik mijn eigen ervaring meenemen in onze gesprekken, je mag mij de oren van het hoofd vragen. Wel sta jíj centraal.

Gratis kennismakingsgesprek
Vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten, telefonisch of face-to-face, om te kijken of het klikt.

Intakegesprek
Bespreken van je hulpvraag, doornemen van je algemene gezondheid, bespreken van de wederzijdse verwachtingen en het verloop van het traject.

Start coachtraject
Vanuit de hulpvraag begeleid en ondersteun ik je in het proces naar verandering. Afhankelijk van jouw situatie, maar ook je eigen motivatie, zijn er hierna vaak minimaal 2 vervolgafspraken nodig om tot de kern te komen, de stappen te zetten naar verandering zodat je ‘sans’ ROSANS verder kunt.


Coaching kan zowel op locatie als online plaatsvinden.
De duur van een traject is gemiddeld tussen de 3 en 6 sessies.
Prijzen zijn inclusief BTW en dienen ter plekke met PIN betaald te worden.
Wanneer je een gemaakte afspraak toch niet redt, dien je dit 24 uur van te voren telefonisch te melden, anders worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Wat een geluk dat Rosan op m’n pad is gekomen! Ik zat ontzettend met mezelf in de knoop na ziek zijn en een heftige operatie. De adviezen van iemand die jou echt begrijpt en uit ervaring spreekt zijn het meest waardevol. De herkenning, het gerichte advies wat Rosan geeft, het een schop onder je kont geven wanneer nodig, de oprechte interesse en het meedenken over alle aspecten in je leven zijn zo ontzettend waardevol geweest en een heel belangrijk puzzelstukje gebleken in de puzzel van mijn herstel.

Marrit – 31

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek
om te kijken of het klikt en ik jou kan helpen?

Neem dan contact met mij op.