Je leven leiden op de manier waarop jij dat wilt. Het klinkt eenvoudig maar in de praktijk blijkt dat voor velen zeer lastig te zijn. Wanneer je verwijdert raakt van datgene wat je diep vanbinnen wilt, wat aansluit bij jouw talenten, behoeften en waarden, levert dat vaak stress, een onrustig gevoel of lichamelijke klachten op. Dat is jouw signaal dat er iets moet veranderen. Maar wat moet er dan veranderen en waar begin je?

Ik help jou om je coachvraag scherp te krijgen en ga samen met jou aan de slag zodat jijzelf de antwoorden vindt waar je naar op zoek bent. Hoe jij die antwoorden vindt? Door je te verdiepen in jezelf, je open te stellen voor verandering, door bereidt te zijn om zekerheden los te laten en uitdagingen aan te gaan. Om geen genoegen meer te nemen met het leven op de automatische piloot.

Om dit proces aan te gaan heb je ruimte en rust nodig en vaak iemand die jou op objectieve wijze ondersteunt in dit proces. Iemand die jou kan inspireren, die je nieuwe inzichten kan geven, maar je af en toe ook dat zetje geeft wat je even nodig hebt.
Ik begeleid je graag in dit proces.

· Als je vastloopt in je baan/leven en geen idee hebt wat je anders zou willen of waar je moet beginnen
· Als je vaak gestresst of snel geprikkeld bent of als je het gevoel hebt de hele wereld op je schouders te dragen
· Voor het creëren van meer zelfvertrouwen, minder te luisteren naar wat een ander vindt en vaker ‘nee’ wilt zeggen
· Voor het verbeteren van je gezondheid
· Voor inspiratie, nieuwe inzichten en perspectieven, voor het zetten van nieuwe stappen waarbij je gewoonweg heel even wat hulp nodig hebt

Als wij samen aan de slag gaan tijdens een coachtraject gaan we eerst jouw hulpvraag verder onderzoeken. Wat speelt er zich af onder de oppervlakte? Waar liggen jouw talenten, kwaliteiten, krachten en valkuilen. Je krijgt meer inzicht in jezelf, helder voor ogen hoe jij het liefste je leven leidt en je leert welke stappen je daarvoor kunt ondernemen zodat jij weer de regisseur van je eigen leven wordt.

Gratis kennismakingsgesprek
Vrijblijvend kennismakingsgesprek van 20 minuten, telefonisch of face-to-face, om te kijken of het klikt.

Intakegesprek
Bespreken van je hulpvraag, doornemen van je algemene gezondheid, bespreken van de wederzijdse verwachtingen en het verloop van het traject.

Start coachtraject
Vanuit de hulpvraag begeleid en ondersteun ik je in het proces naar verandering. Afhankelijk van jouw situatie, maar ook je eigen motivatie, zijn er hierna vaak minimaal 2 vervolgafspraken nodig om tot de kern te komen, de stappen te zetten naar verandering zodat je ‘sans’ ROSANS verder kunt.

Coaching kan zowel op locatie als online plaatsvinden.
De duur van een traject is gemiddeld tussen de 3 en 6 sessies.
Prijzen zijn inclusief BTW en dienen ter plekke met PIN betaald te worden.
Wanneer je een gemaakte afspraak toch niet redt, dien je dit 24 uur van te voren telefonisch te melden, anders worden de volledige kosten in rekening gebracht.

Na een zeer stressvolle periode kwam ik via-via bij Rosan terecht en heb dit als zeer positief ervaren. Ze is een luisterend oor en geeft waar nodig ook hele concrete adviezen waar je direct wat mee kan. Naast emotionele gesprekken was er gelukkig ook ruimte voor relativering en een gezonde dosis humor.

Lourens – 42

Wil je meer informatie of een kennismakingsgesprek
om te kijken of het klikt en ik jou kan helpen?

Neem dan contact met mij op.